Portfolio

School voor training

Voor deze Wordpress website heb ik een plugin gemaakt waarmee cursus informatie uit custom fields op de cursus pagina wordt overgedragen naar de achterliggende inschrijf pagina en ook wordt verwerkt in de e-mail voor aanmelding. De plugin is in feite een uitbreiding van de SiteOrigin Widgets plugin.

Can masó

Canmaso.com is de website van een Catalaans landhuis gelegen tussen Figueres en Girona. De website is een prsentatie en gemaakt met Drupal 8

Patrimoine Anthien

Anthien is een gemeente in het Franse departement Nièvre (regio Bourgogne-Franche-Comté) en telt 173 inwoners (2009). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Clamecy.

Met deze website wil de gemeente Anthien () aandacht geven aan het culturele erfgoed dat binnen deze remeente aanwezig is. De website maakt ondermeer gebruik van kaartjes waarmee langs de verschillende objecten kan worden genavigeerd. 

Klompenpaden

De Stichting Landschapsbeheer Gelderland ontwikkelt samen met Landschap Erfgoed Utrecht wandelroutes door het agrarisch cultuurlandschap. De stichting benaderde mij met het verzoek om op hun nieuwe Wordpress website op de pagina's die de klompenpaden beschrijven een sectie op te nemen die gevoed wordt met informatie uit een Excel werkblad dat de stichting centraal beheerd en waarop allerlei actuele informatie over de route is opgenomen.

Naar aanleiding daarvan heb ik een plugin ontwikkeld waarmee de organisatie op geregelde tijden updates van het Excel werkblad kan uploaden naar de server waarna die informatie wordt uitgelezen en gekoppeld aan de overeen komende klompenpaden pagina's.

Beilari

Beilari is een herberg in St. Jean Pied de Port, een dorpje tegen de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk. Dit is de voormalige herberg Espritduchemin die nu in Baskische handen is.

De website begon als een kopie van de espritduchemin.org website maar maakt inmiddels een eigen ontwikkeling door.

Espritduchemin

Een herberg in Midden-Frankrijk waar pelgrims op weg naar Santiago de Compostella tegen een vrijwillige bijdrage naar draagkracht en eigen inzicht kunnen overnachten, eten en een goede tijd hebben. Deze informatieve Drupal website is meertalig en heeft een aantal interactieve mogelijkheden waarmee pelgrims hun reis kunnen voorbereiden en plannen. Onlangs is de website geheel opnieuw opgezet in Drupal 8.

Pelgrimsgidsen

Hans van den Breul (20-08-1950) is de laatste 12 jaar nauw verweven met de pelgrimsroutes naar Santiago de Compostela. In 2002/2004 liep hij de route Le Puy en Velay (via Podiensis) via St Jean Pied de Port naar Santiago de Compostela en Finisterre (Camino Frances).

Hij heeft nar aanleiding daarvan een aantal gidsen samengesteld die tegen een geringe prijs bij hem op de website zijn te bestellen.

Gert Kamphuis

Hier vindt u informatie over de supervisie- en coachingspraktijk van Gert Kamphuis.

Deze website is in 2015 geleden gebouwd met Drupal 7 maar onlangs helemaal opnieuw opgezet met Drupal 8.

 

Stichting Spaans

Nut en plezier beleven aan de Spaanse taal – vanuit deze motivatie is Stichting Spaans opgericht.